Vi är på gång…

Hallå på er endurofantaster!!!

Vi närmar oss öppnandet av anmälan till Vintercupen anno 2022.
Några små detaljer återstår, men vi hoppas kunna öppna anmälan nån dag i början på nästa vecka. Men ni kan va lugna, vi kommer meddela när det är dags!

Under tiden kan ni här på hemsidan läsa Inbjudan/TR för 2022.
Kortfattat kan man säga att vi i det mesta är tillbaks till där vi va före Covid slog till. Men med ett par förändringar. Dessa beskriver vi kort nedan.

Covid (text från TR, men vi vill förtydliga att vi är på tå och kommer agera om så behövs)
Pandemin är inte över! Men vi hoppas på att kunna genomföra årets cup så “som vi alltid gjort” igen. Det är det vi planerar för, och därför kommer det mesta gå tillbaks till vad det var innan pandemin bröt ut. Dock står vi i beredskap att ändra planerna om läget ändrar sig och kräver att justeringar måste göras. Vi hoppas att det inte blir nödvändigt, men vi vill göra er beredda på att så kan bli fallet. För det är vi beredda på…

Anmälningsavgift
Vi har till i år valt att öka anmälningsavgiften med en 50-lapp till 400 kr för “di vuxne” och 300 för ungdomarna.

Undantag Ungdom E0
Vi vill förtydliga att vi har dispens från Endurosektionen för att köra Ungdom E0 ihop med det äldre motionsheatet. Vi vill särskilt uppmana alla förare att visa extra hänsyn mot dessa unga förare.

Heatindelning
Det mesta är sig likt, men Ungdom E1 kommer i år köra tillsammans med förarna i det “yngre” Motionsheatet.

Inget förarmöte
VI har bestämt att vi fortsätter att inte ha något förarmöte. Istället kommer information om seedning/uppställning ges i PM kvällen före tävlingen. Antagligen ganska sent, då anmälan stänger 21 och det tar lite tid att få till den.
Detta innebär även att antal varv och tillgänglig tid anges i detta PM. Dock vill vi göra er uppmärksamma på att vi kan komma att justera detta om så behövs. T.ex om vädret ställer om eller om det visar sig vara nödvändigt pga av andra omständigheter. Det klargörs isf i ytterligare PM och anslås vid starten.

Snart är det dags!!

Arrangörerna