Banrapport Töreboda

För er som inte observerat texten i PM så är bandepå flyttad på i år. Detta innebär att vi startar ungefär mitt på förra årets spår, och vi kör motsatt håll.

Sträcka 1

Går norrut utmed grusgropen och därefter ner utmed Halnavägen för att sedan vända och gå upp igen tillbaka in på vårt ordinarie träningsspår. När vi närmar oss förra årets start så viker det av in på lilla crossbana för att sedan vika av ut i vår gamla depå. Därefter går spåret in på vårt ordinarie spår igen upp mot sandrakan och sandhoppet. Vi kör ordinarie spår resten förutom en liten bit strax före mål där det viker av ut på ett hygge över en sandkulle och tillbaka in på ordinarie spår igen upp mot mål. Körtid ca 13 min för snabb motionär.

Sträcka 2

Ser mer eller mindre ut som förra årets sträcka förutom motsatt håll samt en liten sväng ut i förra årets depå. Körtid ca 9 min för en snabb motionär
Jag har varit uppe och kört båda sträckorna nu ikväll. Det är förvånansvärt torrt trots all snö som smält sista veckorna, det finns några vattensamlingar kvar men endast ett fåtal. Snö och is finns det kvar på några ställen och det är tjäle på de flesta ställena ca 5-10 cm ner. Vi får hoppas det inte blir så allvarligt av snöfallet de lovat imorgon för då kommer det bli ett jättefint race på Lördag.

Varmt Välkomna till Töreboda!

/Daniel Johansson, Töreboda MK